top of page

Tijd om uit te pakken! Time to BLOZM!

Bijgewerkt op: 27 apr. 2023


Vorige week is mijn dochter teruggekomen van een lang gekoesterde reis en wilde in de dagen daarna haar rugzak niet uitpakken. Op mijn vraag waarom ze dit niet wilde kwam het antwoord dat ze de reis zo nog even kon vasthouden. Door uit te pakken zou de reis definitief voorbij zijn. Ik besprak met haar een ander perspectief: met het uitpakken zou de energie van alle mooie ervaringen en herinneringen ook juist los kunnen komen en vanaf hier weer verder kunnen gaan richting iets nieuws.


In de afgelopen dagen bedacht ik hoe symbolisch dit is voor mijn eigen rugzak die ik nog niet wil uitpakken. Na vele jaren Schiphol heb ik eind januari mijn laatste herinneringen in mijn rugzak gestopt die al rijkelijk gevuld was met prachtige ervaringen, kennis en ontelbare leer- en lol momenten. Ik heb dit vullen niet alleen gedaan maar vele geweldige collega’s hebben mij hierbij in de loop der jaren geholpen. En nu op weg naar een volgende bestemming ben ik de rugzak verder gaan vullen met nieuwe ervaringen en dromen. Ik ben mijn eigen bedrijf gestart, heb een website gemaakt, de ‘zakelijke’ boeken gelezen waar ik nooit aan toe kwam, trainingen gepland en nieuwe mensen leren kennen.


Ik besefte echter door mijn dochter dat ik mijn eigen rugzak ook nog niet wilde uitpakken. Voor mij zou dit namelijk betekenen dat de reis met Schiphol echt voorbij is en de periode van rust die ik mijzelf had gegund na januari. Voor mij is het andere perspectief echter ook toepasbaar: met het uitpakken zou ik de energie van alle mooie ervaringen, kennis en herinneringen juist nu al los kunnen laten komen om hiermee de stap naar een nieuwe bestemming te verrijken.


Kortom, het is tijd om uit te pakken, tijd om verder te groeien….


En dat sluit mooi aan bij de naam van mijn bedrijf BLOZM! Tijd om de naam te gaan leven: Bewust met Lef Open Zijn om Movement te creëren. Met trots pak ik BLOZM uit op weg naar een volgende bestemming. Als Senior Interim Manager of Transformation Lead hoop ik mijn rugzak de komende jaren op nieuwe bestemmingen in- en uit te gaan pakken. Neem vooral een kijkje op www.BLOZM.nl. Want wat heb je aan een rugzak die dicht zit?


Dank aan al mijn Schiphol collega’s voor de mooie reis die we hebben gemaakt! Het meest recent dank aan heel BPE en ITPD, mijn leads team en het MT IT&Data. #Anniekkuijper, #Willemkester, #Rabiakarahan, #erikmaijer, #estherkollenvandepol, #robertrotteveel, #roosmarijnvanzessen, #najatzarhouni, #kayleshajodhia, #sjoerdblum, #garbisvanokburcht, #timdebie, #erikVollers, #lennertlamie, #gerbenstavast, #rolindavaane, #freddewinter, #arminholkers, #evelienvleems, #torboelillegraven


Vanaf 1 juli zit mijn Schiphol tijd er echt op ben ik beschikbaar om mijn rugzak op een eerste nieuwe bestemming uit te pakken. Mocht je een mooie plek weten, dank!


20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page