top of page

Ben jij altijd volledig aanwezig? De Z van Zijn 👇Openheid omarmen vraagt onder andere om open te staan voor wat er in het hier en nu gebeurt als je eenmaal onderweg bent 🚀 in een verandering. De Z van Zijn uit mijn bedrijfsnaam BLOZM 💮 gaat voor mij over volledig aanwezig zijn in een situatie zodat je kan waarnemen wat nodig is en kan acteren wanneer het nodig is.


➡️Het gaat over aandacht hebben in het hier en nu. Zijn gaat over accepteren wat er nu is en van daaruit verder werken. Het gaat over je kunnen invoelen in een situatie. Wat neem je waar? Welke energie neem je waar? Wat staat er te gebeuren, wat vraagt de aandacht en heeft ruimte nodig om te ontvouwen? Wat wordt benoemd, en wat wordt (onbewust) nog niet benoemd?


👂Zijn gaat over jezelf volledig meenemen in het moment en tegelijk weten wat je even achterwege kan laten om er echt voor de ander te zijn. Echt te horen wat de ander wil overbrengen. Dus niet luisteren of reageren vanuit wat je bij mij oproept, mijn eigen geschiedenis, gevoelens, behoeften of interpretaties, maar onbevooroordeeld aanwezig zijn. Alleen door echt aanwezig te zijn kan je goed waarnemen en op het juiste moment de juiste vragen stellen en actie nemen.


🌊Bewust met Lef Open Zijn in het moment creëert beweging. En bij gebrek aan een Nederlands woord voor ‘beweging’ die begint met de letter M is de laatste letter van BLOZM de M van Move geworden. Hoe dit bij elkaar komt staat voor de volgende post op de agenda!


👉🏻 Wil je je team, leiderschap of organisatie van A naar B brengen? Heb je iemand nodig om deze verandering in goede banen te leiden? Om ook op langere termijn duurzaam resultaat te behalen? Ik kijk er naar uit om voor jou aanwezig te Zijn 😉 en te werken aan een duurzaam resultaat.

💮 Bewust met Lef Open Zijn Moves


4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page